Избор на език:

При дивата коза

хижа Иван Вазов

Хотел „Рила” – Дупница – Три звезди

Hotel Rila Хотел „Рила” се намира в подножието на Рила планина, в центъра на града, подходящ за пътуващи по бизнес, за туристи, пътуващи за Гърция, Рилски манастир, Банско, както и за етап от маршрути за ученически екскурзии.

Разполага с 40 напълно обновени хотелски стаи - 9 единични и 31 двойни. Всяка от тях е със самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия с 60 канала, телефон, румсервиз.

Предлага стаи категория 2 звезди - частично обновени – ремонтирана стая с неремонтирана баня. Легловата база за тази категория стаи е 24 основни легла, а за месеците май, юни, юли и август разполагаме с 40 основни легла с възможност за 22 броя допълнителни легла. Тази категория стаи е изключително подходяща за настаняване на групи ученици.

Хотелският комплекс разполага с ресторант със 150 места на закрито и 60 на открито, лоби бар с 40 места, дискотека, стоматолог, фризьор, козметични и спа процедури, куриерски услуги и др.

Възможно е предварително уточняване на менюта и цени. Организираме кафе паузи, коктейли, изхранване.

На разположение са три зали за конференции, семинари, корпоративни прояви, презентации, обучения, интервюта и делови срещи:

  • Зала „Струма” - 30 местна;
  • Зала „Рила” - 50 местна;
  • Зала „Рилена” - 100 местна.

Залите са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, климатик, флип чарт, копирна машина, компютър, мултимедиен проектор и екран, както и интернет.

Договарят се специални цени и отстъпки.

При всички резервации за Хотел „Рила” отказ на индивидуална резервация се приема до 1 ден преди деня на настаняване, а отказ от групова резервация до 1 седмица преди деня на настаняване. При по – късен отказ се заплаща първата нощувка.

Hotel Rila 2Hotel Rila 7

Hotel Rila 13Hotel Rila 8

За връзка:

2600 Дупница, пл. „Свобода” 1

Тел.: 0701/59630, Моб.: 0898770491

Факс: 0701/50366

www.hotelrila.net

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Фотогалерия